ZÁVODY GIOM CUP

10.05.2011 11:17

GIOM CUP 7.5.2011 RYBNÍKY U DOBŘÍŠE

COUDY 1.MÍSTO a DASTY 1.MÍSTO

V sobotu ráno jsme se vydali opět na další závod coursingu,nahlášenýho jsem měla Dastyho a Coudyho . Bibi ještě nemohla plnit licenční běhy ,ale i přes to nakonec si zaběhla jeden běh jako  sparingpartner.A vedla si skvěle nakonci byla připravená odchytová deka ,ale nemusela se ani použít :-))

Počasíčko nám přálo a tak to byl opravdu vydařený den ve společnosti Báry a Romči ,ač jsme běhali v těsném závěsu za sebou, tak jsme si pomohli a vše šlo jak na drátkách. Moje obavy co vymyslí hujer dasty se naplnili a připravil mi opravdu krušné chvilky, kdy si opět vystavoval navdadu ,ale nakonec vystřelil  ,to samé v druhém běhu ,kde mi bylo ještě více ouvej,ale nakonec zase běžel moc pěkně a měl vykoko  nabodováno :-)) asi za celou ukázku lovu včetně vystavení kořisti :-))). No kdyby mu to tak šlo i na živé zvěři :-)))).

Coudík běžel moc pěkně a celou dobu naplno a byl obodován ještě více než Dasty,trat byla moc pěkná asi jedna z nejhezčích ale zároven nejnáročnějších co jsme kdy na závodech měli.

my si s holkama poklábosily o všem možném i nemožném a Romča fotila a tak  Bibi má konečně taky pěknou fotku  .trochu jsem si zafotula i já j jejím dělem :-)) velká paráda.a na fotky od Romči se můžete podívat zde.