Toulky Treboní

21.04.2011 22:33

Trochu se spožděním ale přeci ,o víkendu jsme měli toho opravdu hodně na práci . Jeli jsme odzimovat chatu po zimě a při tom si Coudy odskočil adruhý den šel dogtrek s paníkem a Dastíkem 40km muži . My se poznali s Gabčou a Oskarkem ,nechyběla Lenka s holkama .Prostředí se nám  moc líbilo statek Hamr ,určitě stojí za to se tam ještě podívat. Kluci se umístnili na krásném druhém místě pač páník přebehl odbočku a našel o dalších 5 km více :-)),takže jinak by byli s předstihem v cíli jako první, ono jim to uteklo o fous. Jsem na ně pyšná a Coudík jak to zvládl . Sice na chajdě popajdával ale ráno vše bylo O.K.A nejlepší na chatě bylo opekaní buřtu mňam .A při spáteční cestě si zase odskočil ,blizší info podám později.

Hned  nastal maraton v pondělí ,který jsem zakončila návštěvou Coudátek a hned bylo veselo ,s lenkou jsme semleli co se dalo proběhla i malá uprava a uhá domu. Ještě je volný jeden pejsek mamut v případě zájmu kontaktujte chs White Twister.

v uterý s Coudíkem na veterinu udělal se mu ošklivý bolák na uchu něco jako obr bradavice krvácejíci i přes to ,že nás čeká v sobotu výstava tak jsme to nechali v uterý odstanit ,tak snad to nebude nic závažného výsledky budou aý v uterý. jsou to teda galeje aby neklepal hlavou první noc dopadla tak ,že to bylo jsakoby nás přepadli a podžezali krky takže priban na hlavě ale moc to nezabírá a spí v malé přepravce pujčené od Iginky.

Tak nám držte v sobotu palce at to zvládnem . Uvidíme se tam s Bibinčinou sestřičkou Bárou tak se těšíme ,budeme počítat zuby a měřit .Info podám po výstvě .