cvičíme ,řádíme ,blbneme

24.02.2013 17:53

Nebojte neumřeli jsme ,ba naopak pořád se něco u nás děje.Začali jsme chodit agilitit ,opět jezdíme na coursing cvičíme triky a poslušnost .

Na agility začal chodit i "náš" Agulka ,Coudy a Bibi ,ale je to liška podčitá a na ní si teda nepřijdem je to šikula ,pořádně se do toho opře až  teď ,když má konečně po hárání ,který bylo tentokrát nekonečný :-)). Samorřejmě ,že semnou jezdí Marča ,který převzal iniciativu a začal běhat se všema ,aby tomu přišel na chuť vzal si Coudíka ,který už občas běhal a šlo jim to náramně. Agi na prvním tréninku se učil jen tunýlek a tak se spíše seznamoval a napodruhé už běhal jak o život a jak to klukům šlo se můžete  podívat zde a zde .

Taky jsme Agiho začali brát na treninky coursingu ,byla sním sranda je to ještě mrně ,ale vyčůraný a  jak rychle se učí, však má taky od koho, ostřílený dědek Coudy si ho vzal do parády a jak běhal . Teď dokonce v dost náročnem terénu v hlubokem sněhu jak mu to šlo se můžete podívat zde ,za to společný běhy to ho více zajíma fenečka:-)) zde .

Dále si užíváme sněhové nadílky a na fotky a videa se můžete podívat  zde a zde

v březnu nás čekají nějaké sranda závody v agility a poslušnosti ,tak snad to zmáknem .