VÝSTAVNÍ MARATON NA SLOVENSKU

25.11.2010 09:54

 

Ve dnech 19.-21.11. se v Nitře konaly hned 3 výstavy za sebou. Klubová výstava teriérů a dvoudenní mezinárodní výstava Nitracanis. Bibi jsem přihlásila jen na KV je zatím ve třídě dorostu,tak my přišlo zbytečné jí rvát na všechny tři dny. Za to Coudík ,ten to už měl náročnější a já ho přihlásila na všechny 3 dny, když už jsme se rozhodli jet takovou dálavu  na Slovensko. I přes počáteční obavy jak se to všechno zvládne organizačně, časově, náladově apod. se zadařilo nad očekávání. BIBI v pátek nastoupila do třídy dorostu v celkovém počtu 4 fen. Nad mé očekávání tuto třídu vyhrála a obdržela známku VN1. Jsi moje zlobivá šikulka :-))) A další dny měla výstavní volno a mohla fandit tatuldovi jako správná dceruška:-)).

A ,že fandila asi pořádně ukazují výsledky:-))))

V pátek Coudy na KV nastoupil do třídy pracovní a obdržel známku V1,CAC,CC.  V sobotu se dařilo taky skvěle V1,CAC,CACIB a v neděli se stal zázrak a Coudy výstavní dny završil s V1,CAC,CACIB,a BOB. Měla jsem velkou radost jak se prezentoval a  výsledků za tyto 3 náročné dny si velmi cením.Jsi můj poklad . A velké díky patří všem ,kdo snáma sdíleli tyto dny a fandili ze všech sil. Výstavu jsme celé tři dny strávili s částí naší rodiny a to v podobě Coudíčkovi dcerušky Brook ( Sante) včetně panečku Zuzky a Ivka. Moc jim děkuji ,že byli snáma po celou dobu výstavy a byly opravdu velkou oporou, vzali nás na procházku , kde se psiska mohla do sytosti vyřádit a ulevit hlavičkám. Jo a nesmím zapomenout ,že Zuzka si vyzkoušela i výstavní kruh a to hned dvakrát :-))).

A JAK SI KRÁTIL DLOUHOU CHVILKU NÁŠ STRÁŽCE DASTY

No a zbývá zmínit Lenku a Igimíny,které s náma byli po celou dobu ubytování a celého maratonu a vše se neslo naprosto v klidném přátelském duchu jak dvojnožců , tak i čtyřnožců a vše probíhalo nad naše očekávání v klidu, holky díky bylo nám s Váma fajn. Celá akce byla dámská jízda, páníčkové tentokrát zůstali doma. Holčičky si odvezly ta nej... ocenění Jasmínka se stala rázem junioršampionkou Slovenska a Igi se stala čekatelkou SK šampiona. Moc gratulujeme Na naši proseckou bandu asi někteří jen tak nezapomenou ;-).

Poznali jsme nové přítele a to Lenku s Tessinkou, sestřička Igi ,která nám dělala fotodokumentaci. Jak jen  dosteneme do ruky materiál hned se s Váma o to podělím ,chvilku strpení :-))))

Celou EPEDICI  hodnotím jako velmi vydařenou, a asi zatím ze všech výstav nejpohodovější a  dobrá nálada i sranda panovala všude  okolo nás a co víc si přát.