Vodní radovánky nekončí

12.07.2010 08:01

V pátek byl Dasty na kontrole né s moc pozitivní diagnouzou jdeme zase v uterý na další a tam se rozhodně co a jak .

V sobotu jsme vzali naše prty opět k vodě ,že si vyzkoušíme nácvik na vodu i se střelbou. Jak se mi potvrdilo Coudy umí skvěle pracovat s Dastíkem ,ale bez něj je trochu více mimo. Z jistil ,že voda není jenomo hraní a když se mu chce tak se chce a jinak jsi jdu po svém a ejhle ono je to vševhno jinak.Jinak Jasmínka je vydra ,ale velkou radost udělala Iginka  z který se stal vodní živel s takovou chutí ,že až nemám slov .Měnim holky za Coudíčka :-))))) nene kdepak .

V neděli nás pro změnu čekal další trenink coursingu v Nové Vsi u Mělníka vedro bylo k padnutí a tak se běhal jeden běh pak stupnice překročila 30 stupnu a to se běhat nesmí. na video se koukněte ZDE a také svou premieru měla Moony .která běžela moc pěkne jen se jednou stranila ,ale je to tryskomyška ta běžela s Aslánkem a to je už ostřílený  pejsek  a na to se můžete podívat tady. A taky Bibinka si zaběhla svůj solo běh ,ale to selhala technika a tak bez dokumentace.

Dorazil bráška JOE s paníkama sice už bylo po všem ,ale nevadí .A tak se společně s náma a Šárkou a míšou se vydali směr koupando grando v pískovně na Dobřín u Roudnice nad Labem dopuručujem moc pěkný. A náš potomek Alvíček byl taky tak jsem mohla ještě se ponuchat pač si večer pro něj přijeli nový páníčci a Alvíček plaval je boreček malinký .

Takže ještě je k zadání madárek jménem Bastien  v případě zájmu kontaktujte chs Tajemství karpat.