SRAZ DĚTIČEK A PŘÁTEL KARLŠTEJNSKO

21.01.2012 20:04

Minisraz Coudyho dětiček a přátel
Dnes - 21.1.2012 jsme pro naše miláčky uspořádali malý výlet, takový hodně malý minidogtrek to měl být ,nakonec skoro všichni běhali na volno, někteří si hrali ,jiní lovili a zabíhali se.
Cesta byla dlouhá kolem 10 kilometrů a vedla krásnou přírodou na karlštejnsku. Tak jako každý výletník řeší počasí, my měli hlavně obavy ze rvaček mezi našimi raubíři, ale jak se ukázalo,byly naprosto zbytečné. Přesto jsme ale stále byli všichni v pozoru. Probralo se spousta věcí od výchovy, trimování,přes krmení až po krásná a pevná hovínka .Běloši a zrzáči se vyběhali a snad budou pár hodin spát.Dasty asi trochu špatně nesl ,že není jediný zrzek ve smečce, tak měl nějaké výhrady a nutnost něco málo řešit ).To, že byli unavení bylo vidět už na obědě, když spokojeně usínali svým páníčkům v náručích a ty klidně při tom hodovali:)
Každopádně jsme se shodli, že takových výletů by chtělo pořádat ve větší míře, proto za pár dní, možná týdnů-ono to totiž hrozně letí, uspořádáme další. Kdo se přidá???? V žádném případě není podmínkou být PRT, protože už dnes s námi, kromě prtí rodiny, šli i frajeři Afgáni a cílevědomý carn terier Jimmánek. Foto od holek Marcelky a Terky zde

PS holčičky teda radši :-)))))